Ferizli Belediye Meclisi Kasım ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu meclis üyeleri, İzmir’de meydana gelen deprem nedeniyle üzüntülerini dile getirerek, depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan Rahmet, yakınlarına sabır diledi.

"İZMİRLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ"
Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, gündem maddeleri görüşülmeden önce İzmir’de meydana gelen depremden dolayı duyduğu üzüntüyü belirterek meydana gelen depremden dolayı yaşanan can kayıpları için kederli yakınlarına sabır dileklerinde bulundu.

Başkan Gündoğdu, "Şiddetli depremden etkilenen İzmirli vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Deprem yaşamış il olarak her zaman İzmir’imizin yanındayız. Dualarımız sizinle. Devlet-millet dayanışmasıyla zorlukların üstesinden en kısa zamanda gelineceğine inanıyorum. Niyazım odur ki, Allah milletimizi doğal afetlerden korusun, her türlü musibetten esirgesin, bir daha böyle acılar yaşatmasın" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM
Kasım ayı meclis toplantısında, gündemdeki konularak görüşülerek karara bağlandı.
Gündemin birinci maddesinde yer alan ‘Ferizli Asliye Hukuk Mahkemesinde Belediyemiz aleyhinde görülmekte olan tapu iptali ve tescili davaları ile ilgili 23.10.2020 tarihli hukuk komisyon raporu görüşülerek, hukuk komisyonundan geldiği şekliyle oybirliği ile kabul edildi.   

Gündemin ikinci maddesinde görüşülen “Mülkiyeti belediyemize ait Devlet Mahallesi 5 pafta 121 ada 1 parsel üzerindeki mesken kat mülkiyeti 1/50 arsa paylı D blok 7 Nolu bağımsız bölümün satılması için belediye encümenine yetki verilmesi” ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün 28.10.2020 tarih ve E.2354 sayılı teklifi oyçokluğu ile kabul edildi.
Ferizli Belediye Meclisi Kasım ayı meclis toplantısı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi