Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk başkanlığında gerçekleştirilen muhtarlar toplantısına, Belediye Başkanı Ahmet Soğuk,  SASKİ ve SEDAŞ yetkilileri, Daire Amirleri, STK’lar ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Mahalle muhtarlarının sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Soğuk, ilgili kurum amirlerine gerekli talimatları verdi.

 
Toplantıda, mahalle muhtarları söz alarak, mahallelerinin sorunları ile ihtiyaç ve taleplerini dile getirirken, daire müdürleri de kendilerinden istenen ihtiyaç ve talepleri tek tek not aldılar.

İstişare toplantısının ardından Başkan Soğuk gündemdeki konulara değindi. Başkan Soğuk, İlçemiz hızla büyüyor ve gelişiyor. Sanayileşiyoruz, Aşağı Sakarya sulama projesiyle de modern tarım alanlarımız genişleyecek, dedi.Referanduma da değinen Başkan Soğuk, bu halk oylaması tarihimizin dönüm noktalarından birisi olacak. Biz bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz bir ekibiz. Birlikte hareket ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ilçemizin ve ülkemizin çehresi değişecek.  Yönetimde kalıcı istikrar sağlanacak. Çift başlılık ortadan kalkacak. Beş yıl kesintisiz hizmet olacak. Bizim Kararımız Evet. Tüm halkımızı güçlü, hızlı kalkınan bir Ferizli ve Türkiye için Evet demeye davet ediyoruz. Tabi ki hayır diyenlerde olacaktır. Evet diyenin de Hayır diyenin de toplumumuzun birer ferdi olduğunu unutmayalım. Birbirimize saygı duyalım, kırmayalım, fikirlere saygı bilinciyle çalışmalarımızı yürütelim, şeklinde konuştu. 

Editör: Haber Merkezi