Sakarya İHH Yönetim Kurulu üyeleri İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sakarya İHH ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığındaki projelerden bahsedilen ziyarette insani yardım çalışmaları ile ilgili de istişare yapıldı.
Sakarya İHH Başkanı Sebahattin Aydın, “İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile son derece uyumlu bir şekilde çalışmalar yürütüyoruz. Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var Projesi ile Türkiye’de ilk 3’teyiz. Okullarımızda projeler üreterek gençlik çalışmaları yürütüyoruz” dedi.
Sakarya genelinde mültecilere yönelik yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi veren Aydın, “Karaman Geçici Eğitim Merkezi’nde öğrenim gören Suriyeli çocukların ailelerine hem yardımlar yapıyoruz hem meslek edinmeleri için istihdam kurslarına destek veriyoruz” şeklinde konuştu.
Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İHH’nın yurt içi ve yurt dışı insani yardım çalışmaları ile göz doldurduğunu ve ümmetin yüz akı olduğunu söyleyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İnsanlığa faydası olan her türlü çalışmada birlikte hareket edebileceklerini söyleyen Durmuş, ortak projelerin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi