Şehrimizde, 2014 yılından itibaren faaliyet gösteren Yeşilay Sakarya Şubesi’nin kurucu başkanı Fatih Kıcır, yeni bir sorumluluk daha üstlenerek yeni görevlendirmeyle şehrimizin göğsünü kabartıyor.

SAKARYALI ÜYE
Yeşilay Sakarya Şubesi kurucusu olarak 2 dönem şube başkanlığı görevini tamamlayan Fatih Kıcır, Bölge Koordinatörlüğü görevine getirilmiş, yanı sıra Yeşilay Vakfı Mütevelli Heyeti’nin listesinde de yer verilmişti. 19 Haziran’da Genel Merkezi Sepetçiler Kasrı’nda bulunan Türkiye Yeşilay Cemiyeti’nin, 73. Dönem Genel Başkanlık seçiminde Prof. Dr. Mücahit Öztürk tekrar Genel Başkan seçilerek güven tazeledi. Genel Merkez Yönetim Kurulu’nun yeni dönem listesinde Sakarya’dan da bir isim yer aldı.

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
Fatih Kıcır, “Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi, Yeşilay Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi ve Bölge Koordinatörü olarak Sakarya’yı temsil etmekten, ziyadesiyle onur duyuyorum. 1920 yılında kurulan bu köklü kuruluşun önemli bir sorumluluğunu üstlenerek, insanımıza önleyici hizmetler ve bağımlılık tedavisi noktasında daha fazla hizmet ve imkan sağlayacak olacak bu önemli görevi, şehrimiz adına yürütmek için daha çok çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Yakın zamanda millet bahçesi içerisindeki Yeşilay hizmet binasının kullanıma açılacağının bilgisini veren Kıcır, Bölge Koordinatörlüğü vesilesiyle koordinatörlük binasının da Sakarya’da yer alacağını belirtti.

Editör: Haber Merkezi