Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Adapazarı Belediyesi işbirliğiyle yürütülen, Özel Şahin Sağlık Meslek Lisesi ve 75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen Covit-19 farkındalık oluşturma hareketi beğeniyle karşılandı.
Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Projeler Biriminin koordinatörlüğünde AKM’den sonra dün de Ozanlar kapalı Pazar yerinde vatandaşlara broşür, maske, dezenfektan, eldiven dağıtıldı. 

----


MASKE, MESAFE, TEMİZLİK
Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş ve Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya mücadeleye katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilerin yanında oldu. Adapazarı Kaymakamı Çelikkaya; “Temizlik-maske-mesafe kurallarına dikkat ederek kendimizi, karşımızdakini koruyalım, tedbirli olmayı unutmayalım” dedi. 

----


BAKIRTAŞ’TAN TEŞEKKÜR
Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Bakırtaş ise 4 farklı noktada daha öğretmen-öğrenci iş birliğiyle yürütülen bilinçlendirme ve farkındalık oluşturma çalışmasına devam edileceğini belirterek, Adapazarı Kaymakamlığına ve Adapazarı Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür etti.
Özel Şahin Sağlık Meslek Lisesi ve 75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden kurulan 19 kişilik ekip, Kovid-19 önlemlerinden “temizlik-maske-mesafe” kurallarında farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

Editör: Haber Merkezi