Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne bağlı Akyazı Esnaf Odaları temsilcileriyle bir araya geldi. SESOB Başkanı Hasan Alişan’ın hazır bulunduğu buluşmada esnaf odalarının çalışmaları masaya yatırıldı. Başkan Toçoğlu, esnafla her zaman işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini de yineledi. SESOB Başkanı Hasan Alişan da gösterdikleri ilgiden ötürü Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.

ORTAK PAYDA SAKARYA
Esnaf temsilcileriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, “Şehrimizin omurgasını oluşturan esnaflarımızla her zaman iletişim halindeyiz. Hamdolsun önemli projelerimizi esnafımızla el ele vererek hayata geçiriyoruz. Daha önce birçok örneğini gerçekleştirdik. Şimdi de esnaflarımızla birlikte yeni projelere imza atıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte de ilişkilerimizi Sakarya ortak paydasında buluşarak sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

EKONOMİK KALKINMA İÇİN GEREKLİ
Ekonomik anlamda istikrarın yakalanması gerektiğine işaret eden Başkan Toçoğlu, “Bizim ülke olarak daha hızlı kararlar alıp uygulamaya koymamız gerekli. 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandumda da bu imkan bizim önümüze sunuluyor. Ülkemizin ekonomik alanda kalkınabilmesi için bu sistem değişikliği çok önemlidir. Bir fırsattır. Bu tarihi fırsatla belki bir daha karşılaşmayabiliriz” diye konuştu

Editör: Haber Merkezi