Adapazarı Şeyh Edebali Cami’de Dernek Başkanı Orhan Gümüş ve İmam Hatip İsa Avcı ev sahipliğinde Erzurumlular Derneği Başkanı Dursun Murat Ak’ın ve çoğunluğu Erzurumlu İmam Hatiplerin bir araya geldiği buluşmada önce namazı kılındı, ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu ve tesbihat ile dualar yapıldı.

İl Müftüsü Hasan Başiş’in de katılım sağladığı sabah namazı buluşmasında Akşemsettin Cami İmam Hatibi İsa Avcı, Fındıklı Cami İmam Hatibi Emrah Çolak, Serdivan Kampüs Cami Müezzini Fatih Akın, Din Kültürü Öğretmeni Ragıp Sevil, Hafız Alper Gerek, genç hafız Bedirhan Koçak ve Erzurumlular Derneği Başkanı İmam Hatip Dursun Murat Ak tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı.

Namaz çıkışında ise cami cemaatine iş adamı ve Erzurumlular Derneği Kurucu Başkanı Mükerrem Koç tarafından kahvaltı ikramı yapıldı. Şeyh Edebali Cami Derneği Başkanı Orhan Gümüş, Enver Aşık, İmam Hatip Aykut Gündoğdu ve Müezzin Ahmet Aydın’a ev sahipliği için, İş adamı Mükerrem Koç’a ikramları ve meslektaşlarına da katkıları teşekkür eden Dernek Başkanı Dursun Murat Ak, Kur’an-ı Kerime yapılan saldırıyı sert bir dille kınadıklarını belirterek, herkesi Müslamanca bir duruş sergilemeye davet etti.

Editör: Haber Merkezi