Ziyarete Atalay’ın yanı sıra, Tes-iş Sendikası Genel Başkanı Ersin Akma, Genel Başkan Yrd. Sedat Çokol, Koop-iş Sakarya Şube Başkanı Şevket Ulusinan ve Koop-İş Sendikası İstanbul 2 Nolu Şb. Başkanı Şahin Kaya eşlik etti.

TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar “Çok kıymetli büyüğümüz, ağabeyimiz Sn. Ergün Atalay’ın ziyareti bizleri ziyadesi ile onurlandırdı. BKendisine ve Beraberinde eşlik eden, kıymetli başkanlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

KOCAALİ’NİN YERİ AYRI
Belediye Başkanı Ahmet Acar’ı ziyaret eden Türk-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay “Kocaali’miz, Yeşiliyle, Mavisiyle, Denizi, Şifalı Kumu ile Sakarya’mızın ve Ülkemizin Gözbebeklerinden biri. Kocaali’mizin bizdeki yeri ayrı. Her geçen gün gelişen ve güzelleşen bir yer. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda Karadeniz’in en güzel ilçelerinden biri olmaya aday. Bu vesile, bizleri Kocaali’mizde misafir eden, Kıymetli Belediye Başkanımız Sn. Ahmet Acar’a, Ak Parti İlçe Başkanı Ersan Demir’e teşekkür eder, işlerinde kolaylıklar dilerim” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi