Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'ü makamında ziyaret etti. Toçoğlu ve Öztürk ilçede devam eden çalışmalar hakkında istişarelerde bulunarak yeni proje ve yatırımlar üzerine konuştular.

BİRLİKTE HAREKET
Erenler Belediyesi'nin sürdürdüğü ilçe halkının ve şehrin geleceğini düşünen çalışmaları takdir ettiğini belirten Başkan Toçoğlu  “Erenler’de çevre, doğa ve şehrin geleceğine yönelik başarılı projelere imza atılıyor. Vatandaşlarımızın yararına olacak ne varsa bunları gözeterek ilçe belediyelerimizle koordineli hareket ediyoruz. Temel hedefimiz Sakarya’nın huzur ve mutluluğudur Bu ortak düşünce ile birlikte hareket etmeye devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

TOÇOĞLU'NA TEŞEKKÜR
Toçoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Öztürk, ‘‘Ortak düşünce ile hareketle amacımız Erenler’imiz ve Sakarya’mızın geleceği için en iyisini ortaya koymaktır.  Bu doğrultuda ilçemizde gerçekleşen her türlü yatırım ve çalışmaları Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte omuz omuza istişare ederek yürütüyoruz. Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum” diyerek ziyaretlerinden dolayı Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi