Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısında Küpçüler, Yeni ve Dilmen Mahallelerinde devam eden alt ve üstyapı çalışmaları hakkında bilgi veren Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, ilçe genelinde altyapı çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

KÜPÇÜLER

Başkan Şengül, “İlçemizi alt ve üstyapısı ile yenilemeye devam ediyoruz. Küpçüler ve Yeni Mahallelerimizde 1 cadde ve 32 sokağımızı kapsayan 13 Milyon TL değerindeki 1. Etap Altyapı çalışmalarımız kapsamında Küpçüler Mahallemizde Küpçüler Caddemiz ile birlikte 13 sokağımızda çalışmalar tamamlandı” dedi.

YENİ MAHALLE

Başkan Şengül, “Yeni Mahallemizde ise 19 sokağımızda başlattığımız çalışmalarımız kapsamında altyapı çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah en kısa zaman içerisinde çalışmalarımızı tamamlayacak ve yeni etaplara zaman kaybetmeden başlayacağız” dedi.

DİLMEN

Başkan Rahmi Şengül, “Dilmen Mahallemizin sorunlarını çözmeye ve daha güzel bir hale getirmek için çalışmalarımız sürüyor. 1. Etabında 26 sokak ve 2 caddemizi yenilediğimiz Dilmen Mahallemizde SASKİ ile birlikte 2. Etap çalışmalarımız devam ediyor. 2. Etap, 10 sokağımızı ve Mimar Sinan Caddemizi kapsıyor. SASKİ’nin altyapı çalışmalarını tamamlamasının ardından bizde 7 bin ton asfalt ile cadde ve sokaklarımızı yenileyeceğiz” dedi.

3 GÜNDEM MADDESİ

Başkan Şengül’ün konuşmasının ardından toplantı gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanması ile tamamlandı. Toplantıda 3 gündem maddesi karara bağlandı. Başkan Şengül, Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısının hayırlara vesile olmasını temenni ederek oturumu sonlandırdı.

 

 

 

 

 

Editör: Şevval Geçin