İlahi sanatçısı Ahmet Kemal Bacak’ın seslendirdiği Şehit Ömer Halis Demir için Dursun Ali Erzincanlının yazdığı 30 Kuş şiiri ile başlayan gecenin konuğu İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu oldu.
TESADÜF DEĞİL
İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu, Hak ile batılın kıyamete kadar mücadele edeceğine vurgu yaparak, “Eğer bu cennet vatanda yaşıyorsak bunun bedelini ödemek zorundayız. Sen rahat dursan da düşman durmayacaktır. Hz. Âdem döneminden günümüze, günümüzden kıyamete hak ile batılın mücadelesi sürecektir. Günümüzde de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a diktatör diyerek aynı geçmişte olduğu gibi saldırıyorlar. Bunların hiç biri tesadüf değil. Bu topraklarda bizleri hazmedemeyen karanlık güçler var. İçimizden yetiştirdikleri masonları bize karşı kışkırtıp kullanan bu karanlık güçler sürekli iş başındalar. Gün birlik ve kardeş olma günüdür. Siyasi görüşümüz, etnik kimliğimiz ne olursa olsun, sağlam duracağız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ını kimseye yedirmeyeceğiz. Allah içimizdeki ve dışımızdaki düşmanlarımıza fırsat vermesin” dedi.
Erenler Kaymakamı Salih Karabulut ve Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, günün anlam ve önemine binaen İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu’na çiçek takdim etti.

Editör: Haber Merkezi