PROFESYONELCE YÖNETİM
Erenler Merkez Mahallesi’nin 15.800 Nüfusu ve 8300 seçmeninin bulunduğunu, mahallenin artık profesyonelce yönetilmeye ihtiyacı olduğunu belirten muhtar adayı Bayram, genç dinamik bir ekip ile, Erenler Mahallesi’ne sorumluluk anlayışı ile hizmet edeceklerini vurguladı.

‘SORUMLULUK, ANLAYIŞ VE HİZMET İÇİN’
Davut Bayram “Mahallemi çok seviyorum 40 yıla yakındır Erenler Mahallesi’nde oturuyorum. Sosyalliği, insanlara hizmet etmeyi seviyorum. Bir muhtar, mahallesindeki sorunların çözümü için ilgili merciler ile hızlı ve koordineli bir şekilde çalışmalıdır” dedi.
‘Sorumluluk, Anlayış ve Hizmet İçin’ aday olduğunu belirterek 31 Mart yerel seçimlerinde mahalle sakinlerinden destek isteyen Bayram, muhtar seçildiği takdirde, 7/24 görevde olacağının altını çizerek, “Mahallemizde bir ağabey, bir dost ve bir baba gibi iyi ve kötü günlerinde yanlarında olacağım. göreve geldiğimizde, mahallemizin belirli noktalarına ‘istek ve şikayet kutusu’ koyarak, gelen istek ve şikayetleri öncelik sırasına göre inceleyerek çözüm üreteceğim” diye konuştu.

DAVUT BAYRAM KİMDİR?
1960 doğumlu, ilk orta ve lise öğrenimi Sakarya’da tamamlayan Davut Bayram, 1974 yılında Metalurji Tekstil iş dallarında ticaretle uğraştı., 1984 yılında 1010 Tank Palet Çelik Döküm Bölümü’nden ayrılarak 1988’de Bayramlar Alçı Dekorasyon LTD. Şti’ni kurdu. 1989 ise Erenler’ de Bayramlar Bayramix A.Ş Mineraller Boya kurucularından olup, 2008 yılında bir dönem SATSO Meclis Üyeliği ve aynı dönem Erenler Belediye Meclis üyeliği hizmetlerinde bulunan Davut Bayram Erenler Mahallesi’nde ikamet etmekte olup evli ve 4 çocuk babasıdır. 

Editör: Haber Merkezi