Erenler Belediyesi’nce Hacıoğlu Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Kapalı pazar yeri törenle açıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, törende yaptığı konuşmada, pazar yerinin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. Pazar yerinin çok yönlü ve işlevsel kullanılacağını belirten Yavuz, Erenler'in hızla gelişimini devam ettirdiğini dile getirdi. Yavuz, kente yapılacak yeni hastane hakkında da bilgi vererek, Sakarya'yı marka şehir noktasına taşımak için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını kaydetti.

ÖNEMLİ BİR İHTİYAÇTI

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce de projenin hayırlı olmasını temenni ederek, “Heyecanı, çalışma azmi, güleryüzü ve mütevazılığıyla güzel Erenlerimize en iyi şekilde hizmetlerini sürdüren Fevzi Kılıç’ı tebrik ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerimiz için çalışıyor, iş birliğiyle şehrimize değer katmaya çalışıyoruz. Erenler ilçemizde her geçen gün gelişiyor. Bugün de Erenler Belediyemizin hizmete aldığı kapalı pazar yer ilçemiz için ilk olma özelliği taşıyor. Önemli bir ihtiyaçtı. Nezih bir alan haline dönüştü. Emeği geçenleri kutluyorum. Hayırlı olsun.” dedi.

TALEPLERİ DİNLEDİK

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ise fabrika sahipleri, sanayici, imalatçı, çiftçi, ev hanımı, emekli, öğrenci ve tüm kesimlerle bir araya gelerek taleplerini dinlediklerini, durum tespiti yapıp yol haritası belirlediklerini anlattı. Yapımı tamamlanan kapalı pazar yerinin 3 bin 500 metrekare alana kurulduğunu aktaran Kılıç, "Her şey düşünüldü; kamera, ses sistemi, su, temizlik sistemleri, mazgallar var. İdari binamızda lavabolar, mescit, şadırvan, bebek emzirme odası, kafeterya, zabıta odası, spor salonu, misafirhane var. Hemen karşısında bin metrekarelik otoparkımız var." diye konuştu. Konuşmaların ardından kapalı pazar yerinin açılışı gerçekleştirildi.

Editör: Haber Merkezi