Başkan Öztürk Erenler Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda belediye bünyesinde görev alan taşeron personel ile bir araya gelerek, taşeron şirket personellerinin kadroya alınması ve maaşlarında yapılan iyileştirmeler hakkında bilgi verdi. Başkan Öztürk, belediye bünyesinde 105 taşeron personelin kadroya geçişinin sağlandığını belirterek “  4 Aralık 2017 öncesinde bünyemizde çalışmaya başlayan 105 taşeronda şirket personelinin kadroya geçirdik” dedi.

MAAŞLARDA İYİLEŞTİRME
Yeni düzenleme kapsamında personelin maaşlarında da iyileştirme yapıldığını belirten Başkan Öztürk “Bu kapsamda 300 lira seyyanen zam yapılarak personelimizin maaşlarında da iyileştirmede bulunduk. Bundan sonra, artık tüm işçilerimiz emek sarf eden emekçi kardeşlerimiz belediye bünyesinde hizmet verecektir. Tüm işçi kardeşlerimin kadro sevincini yürekten paylaşıyorum. Yeni düzenleme tüm personele hayırlı olsun  ” dedi.
Toplantı sonrası kadroya geçiş yapan personel bireysel sözleşmelerini imzalayarak, kadro sevinci ve günün anısına Başkan Öztürk ile aile fotoğrafı çektirdi.

Editör: Haber Merkezi