Karasu'da esnaflık yapan evli ve 3 çocuk babası 43 yaşındaki Erdal Sakız, 9 Kasım'ı 10 Kasım'a bağlayan gece şüpheli şekilde ortadan kayboldu. Sakız'a ulaşamayan ailesi ve yakınları polise kayıp başvurusu yaptı. Kayıp adamın bulunması için çalışmalar başlatılırken yakınları Müge Anlı programına çıktı.

Büfe işleten Erdal Sakız, 23:45′ te işyerini kapatıp kız arkadaşı ile birlikte kaldığı Karasu’ya bağlı Kurudere mahallesine girdiği tespit edildi fakat ne mahalleden çıktığı ne de eve girdiği görüldü. Evli olan Erdal Sakız’ın eşi ile ayrı olduğu ve 6 yıldır Nergis hanımla birlikte yaşadığı bildirildi.

RÜYASINDA ÖLDÜĞÜNÜ GÖRDÜ

Kaybolduğu günün sabahında kendisini rüyasında öldüğünü görüp, rüyasını kız arkadaşı Nergis hanımla paylaşan Erdal Sakız, şüpheleri dahada arttırdı. “Beni öldürmeye çalışıyorlar” diyerek rüyasını anlatan Erdal Sakız, o günden beri haber alınamadı. Erdal Sakız’dan ayrılan kız arkadaşı, kaybını duyunca onu aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına geldiğini belirtti.

ÖLÜ BULUNDU

Günlerdir haber alınamayan Sakız'dan bugün acı haber geldi. Erdal Sakız'ın, Çamdağı mevkiinde kendisine ait aracın içerisinde cansız bedeni bulundu. Hafta sonu ormanda kestane toplamaya gelenlerin fark etmesiyle olay jandarmaya haber verildi.

Jandarma olay yerinde inceleme yapıyor.

Editör: Haber Merkezi