Bir ürün üretiminde, süreçlerin kontrolü, kalite kontrolü, doğru tasarımın yapıldığına dair emin olma gibi süreçler tamamen bir mühendislik harikasıdır. Bu süreçlerde, doğru mühendislerle çalışılması gerektiği gibi en doğru yazılımları da kurabilmek önemlidir. Günümüzde, üretim konusunda iyi bir ürün tasarımı, pazarda lider olmayı da başaran en iyi yollardan biridir. Pazarda başarıyı yakalamak için, sağlıklı bir ürün tasarımına sahip olmak önemlidir.

Son dönemlerde adından çokça söz edilen, marka olmayı başardığı gibi bir mühendislik harikası şeklinde malzeme ve tasarım kalitesi sunan CATIA, serbest yüzey tasarım çalışmalarından 3 boyutlu çizimlere kadar birçok alanda stil anlamında iyi bir tasarım yazılımı desteği sağlayacaktır.

Sanal Gerçeklik ve Arttırılmış Gerçeklik İle Tanışın

Gerçek bir ortamdaymışsınız hissini yaşayacağınız kadar, gerçekliğe en yakın şekilde sanal gerçeklik ile tanışmaya var mısınız? En iyi şekilde son dönemlerde ilgi gören sanal gerçeklik adı verilen VR çalışmalarında, gerçek bir ortam içerisindeymişsiniz hissi vererek en iyi şekide siz de çalışmalarınızda başarıyı yakalayabilirsiniz.

3 boyutlu görselleştirme konusunda başarılı çözümler sunan sanal gerçeklik ile beraber görsel, dokunma ve işitmeye dayalı olarak 3 duyu organıyla beraber tüm ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılar. Böylece istediğiniz gerçek üretime geçecek bir ürün hakkında öncesinde en iyi biçimde süreç işleme, işleme yapma, oluşturma, üretme gibi tüm işlemleri 3 boyutlu şekilde yapabilir olacaksınız. Görselleştirme sistemi ve simülasyon birleşimi sayesinde, bireyler artık sanal ortamda en iyi şekilde gerçekliğe yakın seviyede işlemler yaparak; başarısızlığı ya da hata payını en aza indireceklerdir.

En büyük sanal gerçeklik avantajlarından biri de ölçekli görselleştirme ile istediğiniz boyutlarda görselleştirmeyi gerçek bir simülasyon ile izlemektir. Bununla beraber ortak çalışma sürdürerek, istediğiniz ortamı paylaşabileceksiniz. Etkileşim ve interaktife çalışmalarda da başarıyı yakalamak için çoklu şekilde çalışmalarınızı simülasyon ile donatabilirsiniz. 3D donanım ve yazılım teknolojisi konusunda kusursuz hizmeti sağlayan markalar ile beraber siz de sanal gerçeklik yazılımlarınızda doğru başarı oranlarını yakalayın.

Mühendislik alanında, yüksek teknolojiye dayalı çalışmalarını uzun yıllardır sürdüren markalardan biri de infoTRON olurken, ilgi ve odağı her zaman üstüne çekmeyi başarıyor. Şu anda hem İstanbul hem de Ankara'da bulunan ofisleriyle beraber mühendislik ile endüstriyel alanlar içerisinde çeşitli konularda. yüksek teknolojik çözümler sunuyor. Ürün ve servis geliştirme noktasında birbirinden yeni alınacak desteklerle beraber teknolojiyi en iyi biçimde takip edecek, teknolojinin yepyeni çözümlerinden faydalanabileceksiniz.

Müşterilerine her daim son teknoloji çözümler sunan infoTRON ile beraber etkin bir iş verimliliğini arttırmaya gidin. Böylelikle temel öngörü konusunda, 3 boyutlu çözümlerde markaların ihtiyaçlarına yönelik bir bilgi veri tabanı oluşturulabilir ve hatta 3 boyutlu teknolojileriyle beraber doğru harekete yönlenebilirsiniz. Sürdürülebilir büyüme, inovasyon ya da ilerleme ile beraber paydaşlarına en iyi şekilde katma değer sunmayı hedefleyen bu marka ile beraber aradığınız ürün geliştirmeyi, 3 boyutlu sanal gerçeklik simülasyon sistemleriyle beraber siz de başarın.

 

Editör: Haber Merkezi