Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Vedat Işıkhan, eğitimci yazar Alişan Kapaklıkaya, Prof. Dr. Mehmet Zafer Danış ve Dr. Şebnem Güleryüz Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın misafiri oldu.

KÜLTÜR SANAT
Katılımcıları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alemdar, misafirlere belediye nezdinde gerçekleştirilen projelerin yanı sıra kültür ve sanat alanında önemli çalışmalara imza atan Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nin faaliyetleri hakkında da bilgi verdi.

İNSANA YATIRIM
Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nin; 7/24 açık kütüphanesi, çocuk akademisi, sanat atölyeleri ve uluslararası felsefe konferanslarıyla; felsefe, bilim, kültür ve sanat alanında tüm vatandaşlara hizmet verdiğini belirten Alemdar, insana yapılan yatırımın her şeyden önemli olduğunu ifade etti.
Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Vedat Işıkhan, eğitimci yazar Alişan Kapaklıkaya, Prof. Dr. Mehmet Zafer Danış ve Dr. Şebnem Güleryüz, Başkan Yusuf Alemdar’a misafirperverliği için teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi