“En güvenli iş eldiveni nasıl olmalıdır?” sorusu nasıl bir iş yaptığınız ile paralel olarak sorulması gereken sorulardan biridir. Çünkü farklı çalışma ortamları farklı iş eldivenleri gerektirir ve doğru olan eldivenleri seçmek işinizi kolaylaştıracaktır. Her gün karşılaştığınız tehlikeleri düşünün. Bu potansiyel tehlikeler, eldivenlerinizin hangi malzemeden yapıldığını belirlemelidir. Bazı yaygın işyeri tehlikeleri şu şekilde sıralanabilir:

Beybi eldiven tarafından üretilen üstün kaliteli iş eldivenleri için tıklayın.

Her gün karşılaştığınız tehlikeleri düşünün. Bu potansiyel tehlikeler, eldivenlerinizin hangi malzemeden yapıldığını belirlemelidir. Bazı yaygın işyeri tehlikeleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Yapılan işin kesiklere ve delinmelere sebep olması.

İşiniz keskin inşaat malzemeleri ve elektrikli aletlerle çalışmayı içeriyorsa, kesilmeye veya delinmeye karşı dayanıklı eldivenler almanız gerekir. Bu noktada Beybi Pu Touch eldivenlerini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Beybi Pu Touch iş eldivenleri kesilmelere ve aşındırmalara karşı oldukça dayanaklı ve korunaklı özelliklere sahiptir.

  • Su ve Kimyasallar

İnşaat işleri sizi tehlikeli sıvılara maruz bırakabilir. Örneğin, ön kollarınızı da kaplayan uzun neopren veya lateks eldivenler, yağlar, asitler ve çeşitli çözücülerle çalışırken idealdir. Benzer şekilde, beton, harç ve katran çevresinde çalışmayı içeren dış mekân inşaat işleri, ellerinizi bu zararlı malzemelerden korumak için özel kauçuk kaplamalı eldivenler gerektirecektir. Beybi’nin lateks kaplı kauçuktan yapılan eldivenleri bu bağlamda oldukça güvenli bir tercihtir. Beybi’nin ürettiği ve doğal lateksli tek kullanımlık eldivenler belirli kimyasallar dahil olmak üzere çeşitli tehlikelere karşı koruma sağlar.

Editör: Haber Merkezi