Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve yönetim kurulu üyeleri, SATSO üyesi olan Sakarya Doruk Koleji, Boğaziçi Koleji ve Doğa Koleji’ni ziyaret ederek yeni eğitim ve öğretim yılı için başarı diledi.

EĞİTİMLİ NESİLLER
Okul yönetimi ile eğitim ve öğretim programları üzerine görüş alışverişinde bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, eğitim sisteminin sadece bulunduğu dönemi değil nesilleri etkileyecek öneme sahip olduğunu söyledi. Altuğ; “En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır. Eğitimli nesiller yetiştirmek ülkeyi geliştirip büyütmektir. Okullarımız ve eğitimcilerimiz bu anlamda ülke istikbali için de büyük önem teşkil ediyor. Ülke olarak girişimcilik temelinde yapılacak çalışmalara ihtiyacımız var.”

GİRİŞİMCİLİĞİN ÖNEMİ
“Bu konuda çocuklarımızın ilköğretim seviyesinden itibaren girişimcilik konusunda eğitilmesi ve bu bilinçle yetiştirilmesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Eğitim sektörü ve iş dünyasının birlikte hareket ettiği bir ülkenin üstesinden gelemeyeceği sorun yoktur. Eğitim sadece müfredat çerçevesinde verilen bilgi değildir. Çocukların dünyaya bakışını, vizyonunu belirlemede yol gösterici olmak, onları doğru yetiştirmektir. Eğitimcilerimize büyük görev düşüyor. Yeni dönem öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı olsun” dedi.

BAŞARI DİLEĞİ
Başkan Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret ettikleri temsili okullarda incelemelerde bulunarak Boğaziçi Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Aygün Kahya, Doruk Koleji Müdürü Mustafa Yıldırım ve Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Taçyıldız’a başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi