Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Can ve muhtarlarla bir araya geldi. Gerçekleştirilen seçimlerin ardından Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı olarak göreve başlayan Köprübaşı Mahalle Muhtarı Fikret Can’ı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Toçoğlu, yeni dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını dile getirdi.

“ÇALIŞMAYA DEVAM”
Gerçekleşen seçimlerin ardından hemen ziyaretlere başladıklarını ifade eden Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Can, “Hizmet etmek için bir göreve talip olduk ve arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza başladık. Her geçen gün gelişen ilçemize bizler de katkı sunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Destekleri dolayısıyla Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.

“ŞEHRE HİZMET SÜRECEK”
Muhtarlar Derneği Başkanı olarak göreve seçilen Fikret Can ve muhtarlara başarı dileklerini ileterek sözlerine başlayan Başkan Toçoğlu, “Muhtarlarımızla çok güzel bir uyumumuz var. Gerek ilçelerimizde gerekse mahallelerimizde yaptığımız çalışmaları muhtarlarımızla istişare ediyor, ortak noktada buluşuyoruz. Asfalt programımıza göre gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla grup yollarımızı yeni yüzlerine kavuşturuyoruz. İnşallah muhtarlarımızla işbirliği içerisinde şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“GÜCÜMÜZ BİRLİKTELİĞİMİZ”
Başkan Toçoğlu sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Bizim en büyük gücümüz birlikteliğimizdir. Hamdolsun Valiliğimiz, Milletvekillerimiz, STK’larımız, teşkilatımız, yerel yönetimlerimiz ile tam uyum içerisinde hareket ediyoruz. Bu şehre, hemşehrilerimize hizmet sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İnşallah birlik ve beraberliğimizi sürdürerek, Sakarya’yı geleceğe taşıyacak adımları atacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi