Adapazarı Belediyesi yeni kültür sanat sezonunu, Türk Halk Müziğinin sevilen seslerinden Elif Buse Doğan konseriyle başlattı. Sahneyi adeta büyüleyen Elif Buse Doğan Sakaryalılara unutulamayacak anlar yaşattı.

Adapazarı Belediyesi yeni kültür sanat sezonu, Kasım ayı kültür ve sanat etkinlikleri ile dün akşam itibariyle başladı. Zengin içerikleriyle katılımcılar tarafından yoğun ilgi gören etkinlikler, Türk Halk Müziğinin sevilen seslerinden Elif Buse Doğan konseriyle dün itibariyle ilk sahne gerçekleşmiş oldu. Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili tarafından Elif Buse Doğan'a karakalem çizimi ile tablo hediyesinde bulunuldu. 

AİLESİ İLE GELDİ

Organgazi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdiği konserde açıklamada bulunan Elif Buse Doğan, "Ben Kocaeliliyim. Sapanca, Apadazarı sık sık gelip gittiğim bir yer. Bu akşam burada konser vermenin heyecanı içerisindeyim. Bugün buraya çok sevgili dedem, anneannem, annem, babam ile geldik. Onlar da aramızda. Sizinle buluştuğum için çok mutluyum. Sizinle buluşturan tüm yetkililere ayrı ayrı teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi. Saat 20.00'de başlayan etkinlik 21.45'te son buldu. Öte yandan Doğan'ı dinlemeye gelen vatandaşlar biletleri kısa sürede tüketirken, salon tıklım tıklım doldu. Şevval GEÇİN

Editör: Haber Merkezi