Genç yaşta kalp krizi sonucu vefat eden Elçin Öğretmenin ani ölümü okulunda, çevresinde ve eğitim camiasında büyük üzüntü yarattı.
İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, eğitim camiasının neferlerinden Elçin Öğretmenin vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirterek; “Bu sabah her zaman olduğu gibi öğrencilerine ve okuluna gitmek üzere hazırlık yaparken ani kalp krizi sonucu hayatını kaybeden meslektaşımız Elçin Öztürk’e Allah’tan rahmet, öğretmen eşi, çocukları, ailesi, öğrencileri, öğretmen arkadaşları ve tüm milli eğitim camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum.” dedi.
Evli ve iki kız çocuğu annesi olan Elçin Öztürk’ün cenazesi, 4 Mayıs Cumartesi Günü Bahçelievler Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek. 16 yıllık öğretmen olan Elçin Öztürk 2007 yılından bu yana Hacı Emine Oba İlkokulu’nda görev yapıyordu. 39 yaşındaki Elçin Öztürk’ün eşi Metin Öztürk de Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Beden Eğitim Öğretmeni olarak görev yapıyor.

Editör: Haber Merkezi