Gece uyuduğu yatağından sabah bir daha uyanamayan Arif Öğretmen 45 yaşında evli ve iki çocuk babasıydı. Eşi hemşire olan öğretmenin ilkokul dördüncü sınıfa giden 10 yaşında Zeynep adında bir kızı, ana sınıfına giden 4 yaşında Yusuf adında bir oğlu vardı.
Mesleğine 1998 yılında Trabzon’da başlayan Arif Baysal Öğretmen, 2010 yılından itibaren Evrenköy Ortaokulu’nda görev yapıyordu.
1973 Mardin doğumlu olan öğretmenimizin vefatı eğitim camiasında büyük üzüntüye neden oldu. İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş yayınladığı taziye mesajında, 8 yıldan bu yana ilimizde görev yapan öğretmenimizin ani vefatından büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, merhum öğretmenimiz Arif Baysal’a Allah’tan rahmet, geride bıraktığı ailesine, eşine, çocuklarına, meslektaşlarına, öğrencilerine ve tüm eğitim camiasına başsağlığı ve sabır diledi.
Korucuk Mahallesinde oturan Arif Baysal Öğretmenin cenazesi, 1 Ekim Pazartesi Günü Korucuk Numan Yazıcı Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Camili Mezarlığında toprağa verilecek.

Editör: Haber Merkezi