TİMFED Başkanvekili ve Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. MHP Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette gündem ülke gündemi oldu. Murat Bayrak, TİMFED ve Müteahhitler adına Bahçeli’ye plaket takdim ederek teşekkür etti. Bahçeli ve Bayrak görüşmesinde ana gündem 15 Temmuz gecesi ve sonrasında yaşananlar oldu.

MİLLETTEN TARAF OLDU

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Başkanvekili, Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, ülkemizin içinde bulunduğu süreçte vatan-milletten yana net tavır sergileyen Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret edip teşekkür plaketi verdi.  Başkan Bayrak “Ülkesinin menfaatlerini siyasetin sürekli üstünde tutan, Devlet adımı Devlet Bahçeli’ye gecikmişte olsa teşekkür etmemiz gerekiyordu. Temsil ettiğim kurumlar adına plaketimizi takdim edip teşekkürlerimizi sunduk” dedi.

15 TEMMUZ GECESİ

MHP Lideri ile ülke gündemini değerlendirdiklerini aktaran Başkan Bayrak “15 Temmuz gecesinde genel merkezde ki ofisine geçip, yönetimde ki arkadaşlarını partiye çağırıp bütün ışıklarının açılması talimatını vermiş. Hainlerden korkup saklanmamış. Devlet Bey’in devlet ve milletten yana olan net tavrını yakından takip ediyor, takdir ediyorduk. Kendisini ziyaret etme fırsatımız doğdu ve ülkemiz, milletimiz için yaptıklarına teşekkür ettim. Bahçeli’nin bölen değil birleştiren tavrı bazı kesimlerce eleştirilse de bizler yaptıklarını doğru buluyoruz” dedi

Editör: Haber Merkezi