Karne töreninde, masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğrencilere belgeleri verildi. Ardından Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SETEM) tarafından düzenlenen 2. Liselerarası kısa film yarışmasında” En İyi Senaryo” dalında Türkiye 1.si olan “Hep – Yek” filmini çeken öğrenciler Çağla Dündar ve Kadirhan Özcan’a, Okul Müdürü Hüseyin Ünsal İskender tarafından ödülleri verildi.

SIFIR DEVAMSIZLIK PROJESİ
Bundan önceki eğitim öğretim yıllarında da gerçekleştirilen sıfır devamsızlık projesi öğrencilerden bu yılın ilk döneminde de büyük ilgi gördü. Projenin yürütücülüklerini okul rehber öğretmenleri Halit Murat Uygun ve Şehnaz Ebri yaptı. Bu proje sayesinde öğrencilerin devamsızlık yapmadıklarını belirten öğretmenler geçtiğimiz yıllarda ödül olarak küçük altın verdiklerini söyledi.

ÇEKİLİŞLE 2 BİSİKLET
17 Ekim–30 Kasım tarihleri arasında sıfır devamsızlık yapan 81 öğrenci ile ilk dönem boyunca sıfır devamsızlık yapan 23 öğrenci çekilişe katılmaya hak kazandı. Okul bahçesinde karne töreni sırasında yapılan çekilişle ATL 12-A sınıfından Ahmet Eren Nalçık ve AMP 10-A sınıfından Melih Atakan Mutlu bisiklet kazandı.

Editör: Haber Merkezi