Gerçekleştirilen açılışa Eski Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti İlçe Başkanları, CHP Adapazarı İlçe Başkanı Ayşe Füsun Çetin, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Azize Çeroğlu, Generali Sigorta Sakarya Voleybol SK & Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ömer Bektaş ve çok sayıda davetli katıldı.

"BEKLENTİM MUTLULUK"
İşletme sahibi Osman Nuri Şahin açılış konuşması yaparak, "Sakarya'nın en iyisi olmayı hedefliyoruz. Sizlerinde katılımı bizi onurlandırıd çok teşekkür ediyorum. Misafirlerimziin en büyük beklentilerim mutluluklarını ve eğlenmelerini sağlayabilmek istiyoruz. Sürekli yenilikçi olmak zorundayız çünkü dünya da değişiyor. Ben ve ekibim ile bizle beraber yürüyen firmamız için açılışın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerime yer verdi.

TEMENNİDE BULUNDU
Başkan Fevzi Kılıç, "Osman kardemişin daha evveldende bu sektörde kendisinin sıcaklığını ve güler yüzlülüğünü göeüyoruz. Biz böyle nezih işletmelerin açılmasına mutlu oluyoruz. İnsanların en kutlu ve en heyecanlı gününde geldiğinde burada güzel şekilde ağırlanmak en doğal haklarından birtanesi biz de bugün Osman kardeşimin hem mutluluğuna hem de açılışına ortak olmuş oluyoruz. İnsanların içeriye girdiğinde ferah bir ortam olduğunu görmüş olduk. Hayırlısı olsun" dedi.

Editör: Haber Merkezi