DESTEK VERECEĞİZ
Narbay’a yeni görevi dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Burak, “Biz, Sakarya Barosu’nu ve Hukuk Fakültesi’ni iki ayrı kurum gibi görmüyoruz. Et ve tırnak gibi bir arada, tek vücut olarak görüyoruz. Bu doğrultuda düzenlediğimiz ortak çalışmalarda bunun en güzel örneğidir. Öğrencilerimiz için elimizden geleni her zaman yapmaya hazırız. Hukuk Fakültemiz ile iş birliği içinde olarak her türlü desteği vereceğiz” dedi.
BİRLİKTE ÇÖZÜM
Baro Başkanı Abdurrahim Burak’a nazik ziyareti ve desteği için teşekkür eden Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şafak Narbay, “Verdiğiniz destek bizleri fazlasıyla memnun etti. Birlikte çözemeyeceğimiz bir sorun olmayacak. Sizlerin verdiği bu destek, eminim ki öğrencilerimizin eğitimine, geleceğine oldukça yarar sağlayacaktır. İş birliğiniz ve düşünceleriniz için tekrardan teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 
Ziyarette, Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sezercan Bektaş da hazır bulundu. SAÜ Hukuk Fakültesi Dekanlığında gerçekleştirilen ziyarette Baro Başkanı Abdurrahim Burak, günün anısına Dekan Narbay’a, Sakarya Barosu logolu tabak takdim etti.

Editör: Haber Merkezi