Çöp konteynırlarını yerin altına alarak çevreye verdiği önemi gösteren Erenler Belediyesi, temizlik işlerinin daha hızlı yürümesi için araç parkını güçlendiriyor.  Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hibe yoluyla alınan hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonu araç filosuna eklendi.

HİZMET KALİTESİ

Belediye Başkanı Cavit Öztürk, “Teslim aldığımız bu yeni aracımızla birlikte belediye hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesini hedefledik. İlçemiz büyüyor ve gelişiyor. Hizmet kalitemizi artırmak için önemli adımlar attık, atmaya da devam ediyoruz. Yeni ve modern araçlar hizmet kalitesini artırırken belediyemize olan maliyetleri de düşürüyor. Bu aracın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye teşekkür ediyorum” dedi.

BAKAN ERENLER’E GELİYOR

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin Erenlere yapacağı ziyarete dair bilgi veren Başkan Öztürk; “Sayın Bakanımızı 21 Eylül Perşembe günü ilçemizde ağırlamak ve Kentsel Dönüşüm Projemiz başta olmak üzere yapımı devam eden ve tamamlanan projelerimizin sunumunu yapmak için hazırlıklarımız devam ediyor. Sadece Çevre ve Şehircilik Bakanımız değil Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz’ında katılacağı güzel bir tapu teslim töreni yapacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi