İddiaya göre, dün meydana gelen olayda Erenler ilçesi Modern Sanayi’de inşaat ofisi bulunan müteahhit Ahmet Kuzgun ile çalışanı İsmail Bozbay arasında henüz belirlenemeyen sebepten dolayı tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma sonrası Kuzgun, namaz kıldığı esnada çalışanı İsmail Bozbay tarafından silahla vuruldu. Silah sesini duyan çevredeki vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Konunun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan müdahalelerde Kuzgun’un hayatını kaybettiği belirlendi. Savcı, olay yerinde yaptığı incelemelerde ise Ahmet Kuzgun'un namaz kılarken arkadan üç kurşunla vurulduğu ve kurşunlardan birisinin kalbine isabet ettiğini belirledi. Kuzgun'un cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Otopsi Merkezine kaldırıldı. 

EŞİ VE KIZINI VURDU
Patronunu vurarak öldüren İsmail Bozbay yaşanan olay sonrası kayıplara karıştı. Polis ekiplerince Adapazarı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Bozbay’ın evine gece saatlerinde operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda eve giren ekipler İsmail Bozbay, eşi Aycan ve küçük kızları Serra’nın cesedi ile karşılaştı. Yapılan incelemelerde katil zanlısının eşi ve kızını öldürdükten sonra intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor. Bozbay ailesinin cenazeleri de otopsi yapılmak üzere Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Otopsi Merkezine kaldırıldı. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerince patronunu öldürdükten sonra eşi ve kızını öldürdüğü ihtimali üzerinde durulan olay ile ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. 

CİNAYET DETAYLARI
Sakarya'da birlikte iş yaptıkları müteahhit arkadaşını namaz kıldığı esnada vurarak öldüren ve cinnet getirerek 4 yaşındaki kızı ile eşini de namaz kıldığı esnada arkasından vurarak öldürdükten sonra intihar eden İsmail Bozbay'ın yazdığı mektup ortaya çıktı. Kan donduran olay öncesi Bozbay yazdığı mektupta, iş arkadaşını kazara vurarak öldürdüğünü, ailesini ise kendisinden sonra perişan olmamaları için öldürdüğünü yazdığı öğrenildi.  
 
Erenler ilçesinde beraber iş yaptığı 36 yaşındaki müteahhit Ahmet Kuzgun ile alacak-verecek meselesi yüzünden tartışan 42 yaşındaki İsmail Bozbay, arkadaşını namaza durduğu esnada silahla vurarak öldürmüştü. Beraber iş yaptığı arkadaşını öldüren ve cinnet getirerek eve giden İsmail Bozbay, 4 yazındaki kızı Serra ve 36 yaşındaki eşi Aycan Bozbay'ı da namaz kıldığı esnada arkasından vurduktan sonra kendi yaşamına son vermişti. Acı olay sonrası aileden geriye sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar kaldı. 
 
KORKUNÇ MANZARA
Müteahhit Ahmet Kuzgun'un öldürülmesi olayı ile ilgili aranan zanlı İsmail Bozbay'ın, Adapazarı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Şal Sokak'ta ikamet ettiği yere gece saatlerinde baskın yapan polis ekipleri eve girdiklerinde korkunç manzarayla karşı karşıya kaldı. Evin içerisinde Bozbay ailesinin tüm bireylerini kanlar içerisinde bulan polis ekiplerince yapılan incelemelerin ardından, İsmail ile eşi Aycan ve çocukları Serra'nın cenazeleri otopsi için Adli Tıp kurumuna gönderildi.  
 
İNTİHAR MEKTUBU
3 kişiyi canice öldürerek, intihar eden İsmail Bozbay'ın yazdığı mektup polis ekiplerince evde yapılan aramalarda bulundu. Bozbay intihar etmeden önce yazdığı mektupta, müteahhit Ahmet Kuzgun'dan alacağı olduğunu ve kendisine parayı veremeyeceğini söylemesi üzerine korkutmak isterken kazara vurduğunu, ailesinin ise kendisinden sonra perişan olmaması için öldürdüğünü yazdığı öğrenildi. İsmail Bozbay’ın bıraktığı 4 sayfalık mektupta Ahmet Kuzgun ile birlikte daha önce borsaya para yatırdıkları ve bu sebeple aralarında tartışmaların yaşandığına dair iddiaların bulunduğu öğrenildi. 
 
ACI OLAYDAN GERİYE AİLEDEN FOTOĞRAFLAR KALDI
Yaşanan acı olay sonrasında ise 3 kişiyi öldürerek, canına kıyan İsmail Bozbay'ın sosyal medya hesabında ailesiyle birlikte paylaştığı fotoğraflar kaldı. 4 yaşındaki kızı ve eşi ile çekilmiş fotoğraflarda İsmail Bozbay'ın ailesine düşkünlüğü gözler önüne seriliyor.   
 
ÖLENLER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Yaşanan olay sonrası hayatını kaybeden müteahhit Ahmet Kuzgun Arifiye ilçesinde Karaaptiler Camii'nde ve İsmail Bozbay, eşi Aycan ile kızları Serra ise Akyazı ilçesinde Gazi Süleyman Paşa Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazlarının ardından gözyaşları içerisinde son yolculuklarına uğurlandı
Editör: Haber Merkezi