Alınan bilgiye göre, Değirmendere Mahallesi'nde dün gece aralarında husumet bulunan Yunus Helvacı'yı yanındaki tabancayla ateş ederek öldürdüğü öne sürülen M.K'nin evinde sabah saatlerinde yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürülen ve kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce yakıldığı belirlenen evde hasar oluştu.

GÖRGÜ TANIKLARI ANLATTI
Görgü tanıklarından Fatma Kansız, komşularının evine iki kişinin geldiğini ve kapıyı kırarak içeri girdiğini belirterek. "İki kişiydiler. Beyaz bir minibüsle geldiler. İçeride hiç kimse yoktu. Kapıyı kırdılar, içeri girip evi ateşe verdiler. Başka hiçbir şey görmedim. Gördüğüm bu." dedi. Olayın ardından jandarma ekipleri evin bulunduğu sokağı, herhangi bir gerginlik yaşanmaması için kontrol altına aldı. Ayrıca ekipler, mahallenin giriş ve çıkışlarında kimlik kontrolü yapıyor.

NE OLMUŞTU?
Sakarya'nın Erenler ilçesi Değirmendere Mahallesi'nde yaşayan M.K, dün gece gittiği kahvehanede aralarında husumet bulunan Yunus Helvacı ile karşılaşmış, ikili arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu M.K. yanındaki tabancayla Helvacı'ya defalarca ateş etmişti. Helvacı olay yerinde yaşamını yitirmişti.  Polis, olay yerinden kaçan M.K'nin yakalanması için çalışma başlatmıştı.

Editör: Haber Merkezi