Cinayet geçtiğimiz gün Bilecik'in Osmaneli ilçesine bağlı Erecek köyü Sakarya-İznik karayolu Pekmezci rampalarında meydana gelmişti.  Yol kenarında bulunan zeytin bahçelerinde dün sabah saatlerinde bir kadın ve bir erkeğin kanlar içerisinde yerde yattığını gören vatandaşlar, durumu jandarmaya bildirmişti. Olay yerine gelen jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürülmüş şekilde Ozan Rüzgar, 28 yaşındaki B.S ağır yaralı şekilde buldu. Ağır yaralı genç kadın olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı. 

TİTİZLİKLE İNCELENDİ
Olayın ardından cinayet şüphelisi olarak, 28 yaşındaki B.S'nin dini nikahlı eşi olduğu iddia edilen 52 yaşındaki Mehmet Ç. ile oğlu 18 yaşındaki Sabri Ç., Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Gözaltına alınan 2 şüpheli Osmaneli'ne götürülürken, alınan ilk ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Baba oğul çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, Bilecik M Tipi Cezaevi’ne sevk edildi. 

DİNİ NİKAHLI KOCASINI BIRAKIP ABİSİNİN EVİNE YERLEŞMİŞ
28 yaşındaki B.S'nin Bilecik Bozüyük ilçesinde 52 yaşındaki Mehmet Ç. ile dini nikahı kıyarak yaşadığı ve geçtiğimiz aylarda şiddetli geçimsizlikten dolayı Osmaneli'ne abisinin yanına yerleştiği öğrenildi. Burada tarım işçisi olarak çalışan genç kadının olayda yaşamını yitiren Ozan Rüzgar (30) ile bu vesile ile tanıştığı öğrenildi. İHA

Editör: Haber Merkezi