Hendek Belediyesi ve Akyazı Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Hendek Genç Karadenizliler Derneği öncülüğünde düzenlenecek olan Çiğdem Yayla şenlikleri 10-11-12 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Geçen yıl koronavirüs salgını nedeniyle maske-mesafe-hijyen kuralları çerçevesinde düzenlenen Çiğdem Yayla Şenlikleri, koronavirüs etkisinin azalması ve kısıtlamaların kaldırılması ile birlikte bu yıl 10-11-12 Temmuz Pazar, Pazartesi ve Salı günleri 2 gece 3 gün boyunca devam edecek.

Karadenizli Sanatçılar sahne alacak
Şenliklerde Karadenizli Sanatçılar Meryem Akyüz, Onay Şahin, Mustafa Bayraktar, Osman Bayraktar, İsmail Güler, Ramazan Kuzu, Onur Özkan, Piyanist Emre Alay, Emirhan Usta, Erdi Çetinkala Gökhan Kaya Nafi Öner, Rüştü Çavuş, Mert Der, İslam Ökten, Onur Der, Berat Civelek, Mert Mert, Ramazan Beşel, Salih Güney, Emre Güney, Davul Zurna Nuri Becit ve Ekibi ile sürpriz sanatçılar sahne alacak.

Tüm Halkımız davetlidir
Şenlik çalışmaları ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını dile getiren Hendek Genç Karadenizliler Dernek Başkanı Ahmet Der, arkadaşlarımızla şenliğimiz hakkında istişarelerimizi ve son hazırlıklarımızı tamamladık. Hendek Belediyemize ve Akyazı Belediyemize şenliğimize vermiş oldukları destek ve katkılarından dolayı tüm Karadenizli hemşerilerimiz adına teşekkür ediyoruz. 10-11-12 Temmuz Pazar, Pazartesi ve Salı yani Kurban Bayramı’nın 2. 3. ve 4. Günü düzenlenecek olan şenliğimize tüm halkımızı davet ediyoruz ve bekliyoruz ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi