Taraklı Ziraat Odası Başkanı Ruhi Avdan, çiftçilerin sorunlarını çözmede ve ihtiyaçlarının giderilmesinde büyük özveri ile çalıştıklarını belirterek çiftçilere yonca tohumu, buğday ve fiğ başta olmak üzere her türlü tohumu temin ettiklerini söyledi. Çiftçilere daha iyi hizmet vermek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Avdan “Çiftçimizin kalkınması ve gelişimine büyük katkı sağlayacak projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

“ÇİFTÇİMİZİN EKONOMİK GÜCÜNÜ GÖZ ÖNÜNE ALIYORUZ”
Avdan  “Hizmetlerimizi gerçekleştirirken çiftçimizin ekonomik gücünü göz önüne alarak faaliyet gösteriyoruz. Sizlerinde yardımları ile faaliyetlerden herkesi faydalandırmak istiyoruz. Kimseyi mağdur etmek istemiyoruz. Çalışmalarımıza tüm meclis üyelerimiz katkı vermelidir, düşüncelerini paylaşmalıdır” dedi

KATILANLAR
İlçe merkezindeki İpek Yolu Izgara Restoran ‘da gerçekleştirilen toplantıya Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve meclis üyeleri katıldı. Bazı meclis üyelerinin mazeretleri nedeni ile katılamadığı toplantıda konuşan Taraklı Ziraat Odası Başkanı Ruhi Avdan yönetim kurulu ve meclis üyelerine yemekli toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi