İl Başkanı Erdoğan Isır, “15-19 Mayıs günleri arasında 19 Mayıs Haftasında 19 Mayıs’ın 100. yılında mücadelenin başladığı o günleri unutmamak ve unutturmamak için imkânlarımız ölçüsünde 19 Mayıs haftasını en iyi şekilde Sakarya’da yaşatmak istiyoruz.
Adapazarı’nın tüm caddelerinin Türk bayrağımızla donatılmasını istiyoruz, bunun için gerekli izinlerimizi aldık, 15 Mayıs Çarşamba günü Cumhuriyet Halk Partisi üyelerimizle saat 22.30’da Kent Meydanında buluşup tüm caddelerimizi bayrağımızla süsleyeceğiz. Sakaryalı yurttaşlarımızı 19 Mayıs Haftasında mutlu etmek, 100. yılı hep beraber yaşamak istiyoruz.
Kurtuluş mücadelemizi asla unutmadık, vatanımız için mücadele eden, yokluklar içinde ülkesini savunan, bu topraklar için canlarını feda eden atalarımızı minnetle anıyoruz. Çok şey borçluyuz, Dünyanın hayran kaldığı bir direniş gösteren büyüklerimize. Bizlere emanet ettikleri vatanımız hepimizindir, her Türk vatandaşının yurt sevdasını, vatan aşkını kimsenin sorgulamasını istemiyoruz. Hepimizi topraklarımız için canlarını feda eden atalarımızın torunlarıyız. Bizler de gelecek nesillere olan görevlerimizi biliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi