Cumhuriyet Halk Partisi Arifiye İlçe Başkanlığı, ilçe merkezinde referandumla ilgili tüm üyelerin katılımıyla geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya CHP Arifiye İlçe eski  Başkanı Kemal Örge’nin yanı sıra CHP Arifiye İlçe Başkanı Ali Gökpınar ve CHP Arifiye Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Arifiye Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi ve çok sayıda CHP üyesi katıldı.

“HERKESE ANLATACAĞIZ”
CHP ilçe Başkanı Ali Gökpınar, “Önümüzdeki gönlerde ilçemizde görevlendirilen 24. dönem Amasya milletvekilimiz sayın Ramis Topal ile alanlara ineceğiz. Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edeceğiz, esnafımızı ve köylerimizi gezeceğiz. Bu referandum bir siyasi mesele değildir, bir parti meselesi hiç değildir. Bu, demokrasiye sahip çıkma, Cumhuriyet kazanımlarında sahip çıkma meselesidir. Bu sebeple halkın tüm katmanlarına bir adama yetki verilmesinin ne kadar sakıncası varsa anlatacağız. Hangi partiden, hangi düşünceden, hangi dünya görüşünden olursa olsun herkese neden hayır diyoruz, iyi anlatacağız.”
“Sandık namustur” diyen Gökpınar, “Sandıklara sahip çıkmamız gerekiyor, halkın iradesinin tam yansıması sandıklara sahip çıkarak seçim sonuçlarının doğru ve gerçek rakamların yansıması gerekiyor” ifadelerini kullandı
“NEDEN HAYIR”
Daha sonra söz alan CHP Arifiye İlçe eski Başkanı Kema Örge, partililere hitaben, “Arkadaşlar öncelikle şunu belirtelim, bu referandum parti meselesi değildir. Her ne kadar partili cumhurbaşkanı denilse de bunun adı başkanlıktır, ve rejim değişikliğidir. Tek Adam rejimine hayır, parti devletine hayır, meclisin tasfiyesine hayır, sorumsuz yönetime hayır, teslim alınmış yargıya hayır, ekonomik krize hayır, teröre hayır, ortak değerlerin tahribine hayır, bölünmeye hayır, seçilmiş krallığa hayır diyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi