Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Arifiye Belediye Başkan Adayı Güngör Baş ve meclis üyesi adayları; CHP Grup Başkan Vekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP İl Başkanı Erdoğan Isır, CHP Arifiye İlçe Başkanı Ali Gökpınar ve çok sayıda partilinin katıldığı bir toplantıyla tanıtıldı.

ADAYLAR
Belediye Meclis Üyesi adayları Feridun Adıyaman, Emin Demirgövde, Kemal Yıldırım, Cihan Ulu, İlhan Tunç, Ahmet Nedim tutuş, Nurten Uçar, Mustafa Kuru, Musa Kavak, Sadettin Mercan, İrfan Ömür, Mehmet Efe, Sabriye Özdemir, Songül Erdoğan, Kasım Çolak; emekli eğitimci Kemal Örge tarafından tek tek tanıtılıp sahneye davet edildi.

ÖZKOÇ
CHP Milletvekili Engin Özkoç programda yaptığı konuşmada, Arifiye’ye hak ettiği hizmetleri kazandırıp ilçeyi ileriye taşıyabilmek için önemli plan ve projeler geliştirdiklerini belirterek, herkesin halkın desteğini alabilmek için projeleri tanıtmak için sahada gece gündüz demeden çalışmaya davet etti. Milletvekili Özkoç, Arifiye’nin CHP ile hak ettiği yere ulaşacağını sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi