Ayakkabı dolapları genelde ayakkabı muhafazası için kullanılır. Bunun dışında motor kaskları ve şantiyelerde baret saklama gibi amaçlarla da kullanılır. Bu dolaplara ayakkabı , cüzdan ve başka küçük desili eşyaları koyabilirsiniz ya da saklayabilirsiniz.

Özel ebatlarda ve kilit sistemine sahip modelleri de bulunmaktadır. Genellikle asma kilit sistemi tercih edilse de alışveriş merkezleri ya da spor salonlarında elektronik kilit sistemini tercih etmektedir. Standart olarak 5 , 10 ve 15 gözlü olarak üretilmektedir. Firmanızın ihtiyacına göre bu sayıyı arttırabilirsiniz. Ofislerin klasör dolaplarına ihtiyacı bulunur. Bu klasör dolapları genellikle kartoteks dolap veya dosya dolabı olarak geçmektedir. Dosya dolapları modellerine yandaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Çelik dosya dolabı kilitli ve kapılıdır. İçinde seyyar rafları bulunur. Raflar yaklaşık 30 kg taşımaktadır. Yüksekliği istenilen ebatlarda ayarlanmaktadır.

Ereğli sacından üretilen bu dolaplar dışarıdan veya yangına karşı dayanıklı oldukları için ahşap ayakkabılıklara göre daha sağlamdır. Bunun temel sebebi sactan üretilmiş olmasıdır. İsteğiniz ebatlarda üretilen bu dolapların kilit sistemini kendi isteğinize göre seçebilirsiniz.

Ayakkabı dolaplarında havalandırma panjuru oldukları için hava sirkülasyonu olacağından içerdeki havanın tazelenmesi sağlanıyor. Ayakkabı kokularının da önüne geçilmiş olur. Standart olarak gelen bu havalandırma panjurları dışında isimlik de mevcuttur. Tüm dolaplar elektro statik toz boya ile boyanmaktadır. Dolabın ayakları zemini çizmemesi için kauçuk konur. Dolaplar kişilere özeldir. Her çalışanın ayrı dolabı olacak şekilde temin edebilirsiniz. Üretim tesislerinde masa üzerinde mengeneli bir şekilde çalışma yapabilmek için özel tezgahlara ihtiyaç bulunur. Bu masalar profil kutulardan imal edilir. Böylece son derece sağlam olmaktadır. Profil çalışma tezgahı fiyatları da profil ebatları, sac kalınlığı , çekmece sayısı ve pano, raf sayısı ve dolap gibi etmenlere bağlıdır. Yandaki linkten çalışma tezgahlarına göz atabilirsiniz. Genellikle metal atölye masası fiyatları 3000 TL 'den başlamaktadır. Özelliğine göre fiyatları yukarı çıkmaktadır.

Ayakkabı dolapları dışında personeller soyunma dolabına da ihtiyaç duymaktadırlar. Bunun için personel sayısına göre çelik soyunma dolabı satın alabilirsiniz. Sadece personeller için değil öğrenciler , spor salonundaki sporcular veya başka bir alanda kullanılabilir. Kısaca kıyafet değiştirme gerektiren her yerde en az 1 adet metal soyunma dolabı bulunması gerekir.

Kanunen fabrikalarda her çalışan için en az 1 adet soyunma dolabı olması gerekir. İş kanunun maddelerinden birisidir. Bu dolapları satın alırken üreticisine ve kullanılan malzemeye dikkat etmeniz gerekmektedir.

Yıllardır bu sektörün içinde olan Engin Metal’e bakabilirsiniz. Sizin isteklerinizi en uygun ve en kaliteli şekilde çelik dolap üretimini yerine getirecektir. Yandaki adresten çelik dolap modellerine göz atabilirsiniz. Kilitli çelik dolaplar fabrikaların demirbaş ürünleridir. Uzun süre kullanılmak için tasarlanan metal dolaplar imalathanelerin en değerli eşyaları ve personellerin en sık kullandığı eşyalardır. Bunun içinde güvenilir firmalardan bu ürünlerin temin edilmesi gerekmektedir. Kalitesiz malzemelerle üretilen çelik dolaplar zamanla paslanır, kapıları kullanılmaz hale gelir. 40 yıldır hem üretici hem de toptan satış yapan bu firmanın referanslarına bakabilirsiniz. Detaylı bilgi almak için mail ya da telefonla ulaşabilirsiniz. Çelik dolap fiyatları modele bağlı değişmektedir. Sizlere kısa sürede dönüş sağlayacaklardır. Dolaplar standart olarak RAL 7035 GRİ renkte üretilmektedir. İstenilen renk ve ebatta üretimi mevcuttur. Firma size daha detaylı bilgi verecektir.

Editör: Haber Merkezi