Seçime girdiği son iki kongrede esnafının yoğun desteğini alan ve pazar günü yapılacak kongrede de favori durumda olan Ş.Feridun Canbaz buna rağmen kongre ziyaretleri kapsamında esnafı ile bire bir temas ederek yoğun ziyaretlerini sürdürüyor.

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ
Başkan Feridun Canbaz yaptığı açıklamada; "Kongre 4 senede 1 gün, ben ve yönetim kurulum ise esnafın sorunlarının çözümü için gündüz gece demeden her an esnafımızın yanındayız. Şoför camiasının içinden gelen biri olarak, resmi kurumlar ile kurduğumuz güçlü ilişkiler ve tecrübelerimiz sebebiyle tüm sorunların çözümünde kilit noktadayız.

KONGRE SONRASI YEMEK
Şehir içi ulaşım hizmetinde tam merkezde bulunan esnafımızın sorunlarına çözüm bulabilmek için bundan önce nasıl çalıştıysak bundan sonra da aynı heyecan ve istek ile çalışmaya devam edeceğiz. Galerici esnafımızın da mevcut durumda yaşadığı sorunların farkındayız ve bunları aşabilmek için çalışmalarımız var. Kongremizi yaptıktan sonra 9 Ocak pazar akşamı saat 19.00'da tüm esnafımızı aileleri ile birlikte Şehr-i Mahal Davet salonunda yemeğimize davet ediyorum. Kongremiz şimdiden esnafımıza ve şehrimize hayırlı olsun "dedi.

Editör: Haber Merkezi