Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şube Başkanı Mustafa Çolak yazılı açıklamasında; “Dernek olarak, 'İki devlet, bir millet' sloganıyla Azerbaycan halkının Dağlık Karabağ'da verdiği mücadeleye destek olmak adına Kastamonu Şubemizin başlatmış olduğu “Can Azerbaycan’a Bir Mektubum Var” kampanyasına bizler de kayıtsız ve ilgisiz kalamazdık.
Haksızlığa karşı verdiği savaşları ve mücadeleleri ile kahramanlıkları tüm dünyaca bilinen Sakarya’mızın da bu kampanyada adının en önlerde olmasını arzu ediyoruz.

----


Bu vesileyle başta Kıymetli Sakarya Halkından, Sayın Valimizden, Sayın Garnizon Komutanımızdan, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızdan, Kaymakamlarımızdan, Belediye Başkanlarımızdan, değerli sanayici ve iş insanlarımızdan, sivil toplum kuruluşlarımızdan ve özellikle Milli Eğitim camiamızdan başlatmış olduğumuz “Can Azerbaycan’a Bir Mektubum Var” kampanyamıza birer mektup yazarak destek olmalarını istiyoruz. Herkesi bu kampanyaya katılmaya davet ediyoruz.
Can Gardaşımız Azerbaycan halkına manevi olarak destek vermek ve onlara karşı duyduğumuz kardeşlik duygularını bir kez daha dile getirmek için kıymetli üyelerimiz olan Şehit Ailelerimiz ve Kahraman Gazilerimizin de bu kampanyaya büyük bir katılım sağlayacağından hiç şüphemiz yoktur.

----


Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şubesi olarak, hayatını kaybeden Azerbaycanlı şehitler için dost ve kardeş Azerbaycan halkına ve hükümetine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.
Kampanya kapsamında 10.12.2020 Perşembe gününe kadar derneğimizin aşağıda yazılı e-mail adresi/adreslerine gönderilecek mektuplar, Azerbaycan Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçiliğine takdim edilecektir."
Posta Adresi: Şeker Cami Cad. 813 Nolu Sok. No:36 Adapazarı/SAKARYA
Mail Adresi  :[email protected]
İletişim Tel:0 264 278 85 – 279 92 50
Cep Tel. ve Whatsapp:0 530 950 40 98
Fax   :0 264 278 85 60

Editör: Haber Merkezi