Erenler Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Fevzi Kılıç başkanlığında gerçekleşti. Gündem dışı konuşmalar ile başlayan meclis toplantısı Başkan Fevzi Kılıç’ın konuşmaları ile devam ederken akabinde 5 gündem maddesinin karara bağlanması ile tamamlandı. Gündem dışı konuşmalar kısmında Milliyetçi Hareket Partisi Grubu adına söz alan Nurgül Ada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında konuşmalarını gerçekleştirdi. Ada, “Kadının ilerlemesi sadece bir kadın meselesi değil, aynı zamanda adil ve kalkınmış bir toplumu inşa etmenin yoludur. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde dünyanın pek çok yerinde çocukları ile savaşın ortasında kalan veya demokrasi ve adalet mücadelesi veren kadınlarımız başta olmak üzere tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum” dedi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM

Ardından konuşan Başkan Fevzi Kılıç, ilçede devam eden kentsel dönüşüm süreci hakkında bilgi verdi. Başkan Kılıç, “Yenimahalle ve Küpçüler mahallesi sınırları içinde bulunan Kentsel Dönüşüm Alanı için çalışmalarımız devam ediyor. Gelinen son nokta konusunda geçtiğimiz hafta kentsel dönüşüm alanına giren mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımıza süreci anlattık. Bu kapsamda 1 Mart’ta başlayan uzlaşma görüşmeleri vatandaşlarımızın ilgisi ile devam ediyor”.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Başkan Kılıç, “Şehit İlhan Aras Caddemizde Büyükşehir Belediyemiz çalışmalarına başladı. Bu kapsamda ekipler yol genişletme ve alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. Devamında gerçekleşecek üstyapı çalışmaları ile caddemiz yenilenen yüzüne kavuşacak. Aynı zamanda Kuzey Marmara Otoyolu, Anadolu Otoyolu (TEM Otoyolu) ve D-100 Karayolu’na bağlantıyı sağlayacak olan şehre yeni giriş noktasında da Büyükşehir Belediyemiz çalışmalara başladı. İlçemizdeki hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’ye teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Kılıç’ın konuşmalarım ardından 5 gündem maddesinin karara bağlanmasıyla meclis toplantısı sona erdi.

Editör: Haber Merkezi