TECRÜBELİ İSİM
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, genel seçimler sonrasında AK Parti Milletvekili seçilen Mustafa İsen’i Büyükşehir’de ağırladı. İsen’in gerek akademik çalışmaları gerekse de bürokraside almış olduğu görevleri ile oldukça tecrübeli bir isim olduğuna vurgu yapan Başkan Toçoğlu, milletvekillerinin bilgi, birikim ve enerjisi ile Sakarya’nın kazanmaya devam edeceğini ifade etti.
BÜYÜK FOTOĞRAF
Toçoğlu, “7 Haziran sürecinde teşkilatlarımız, kadın ve gençlik kollarımız, milletvekili adaylarımız ve ilçe belediyelerimiz ile oldukça yoğun saha çalışmaları gerçekleştirdik. Hamdolsun emeklerimizin karşılığını Sakarya’da aldık. Her zaman ifade ediyoruz; bizim için önemli olan büyük fotoğraftır. İnşallah AK Parti Sakarya ailesi olarak bu büyük hedefin verdiği sorumlulukla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim davamızda rehavete yer yok” diye konuştu.
DAHA İYİSİ İÇİN
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Aynı inanç ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Daha iyisi için tüm aktörlerimizle yorumlar geliştiriyoruz. Yol haritamızı belirliyoruz. Sakarya’da altyapı ve üstyapıda önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Planladığımız yeni yatırımlarımız da söz konusu. İnşallah Ankara’da Sakarya’nın sesi olacak değerli milletvekillerimizle Sakarya’nın geleceğini kuracağız. Sakarya için daha iyisi için çalışmaya devam edeceğiz.”
VERİMLİ DÖNEM
Genel Seçim sürecinde Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin oldukça verimli geçen saha çalışmaları olduğuna dikkat çeken AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen ise, “Milletvekilliği adaylığımız süresince Sakarya’da gezilmedik yer sıkılmadık el bırakmadık. Sakarya’nın potansiyeline ilişkin atılacak yeni adımlar konusunda da oldukça verimli bir seçim dönemi geçirdik. Tüm deneyimlerimizi Sakarya için kullanacağız. 7 Haziran sürecindeki başarıda saha çalışmaları dolayısıyla Büyükşehir ve ilçe belediyelerimize de önemli pay sahibidir. İnşallah milletvekilleri olarak bizler, teşkilatımızın tüm kademeleri, Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz ile geleceğin Sakarya’sını inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Editör: Haber Merkezi