Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kentin kalbinde yer alan en önemli güzergâhlara önemli dokunuşlar yapıyor. Şehrin kırsal bölgelerinden ziyade merkezi noktalarda yürüttüğü yol yapım, yenileme ve yeni projelere ağırlık veren ekipler, şehri adeta ilmek ilmek işliyor.

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi (YOLBAK) ekipleri, son olarak asfalt ve yenileme ihtiyacı olan Kirişhane Caddesi'ndeki tüm işlemlerini tamamladı. Adapazarı ve Serdivan arasındaki ulaşım için 'ana damar' görevi gören cadde yeni yüzüyle hizmete açıldı.

1250 metre uzunluk

1250 metrelik güzergâhta altyapı, üstyapı ve çevre düzenlemeleri yapıldı. Çalışma boyunca 1800 ton asfalt kullanıldı. İki ilçe arasındaki en önemli güzergâhlardan bir tanesi olan Kirişhane, yeni yüzüyle vatandaşların da beğenisini kazandı.

Hummalı bir çalışma sonucu bir tablo gibi işlenen caddeye son rengini ise YOLBAK'a bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri verdi. Yol, boydan boya sarı trafik çizgileriyle süslendi. Gökyüzünden çekilen fotoğraflar cadde verilen yoğun emeğin sonucunu net şekilde gösterdi.

“Hayırlı olsun”

YOLBAK'tan yapılan açıklamada, "Şehrimizin her caddesini ilmek ilmek işlemeye devam ediyoruz. Başkanımız Ekrem Yüce'nin 'asfaltlanmamış nokta kalmayacak' sloganıyla ulaşım alanında yeni rekorlar için gündüz-gece çalışıyoruz. Sakarya, yeni projelerimizle artık çok daha güçlü bir ulaşım altyapısına sahip olacak. Yeni güzergâhlar ve mevcut yolların yenilenmesi çalışmalarımıza ara vermiyoruz. Bir resim gibi işlediğimiz Kirişhane Caddemiz yeni yüzüyle bölgemize hayırlı olsun" denildi.

Editör: Haber Merkezi