Sakarya Büyükşehir Belediyesi, meteorolojinin yoğun kar yağışı uyarısının ardından karla mücadele ekiplerini görev yerlerinde hazır bekletmeye başladı. Yoğun kar yağışına karşı anından müdahale edebileceklerini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için 7/24 hizmet sunacaklarını ifade etti.
EKİPLERİMİZ HAZIR
Oktar açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Meteoroloji tarafından şehrimiz için Cumartesi günü (6.1.2016) yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı. Ekiplerimiz tam teşekküllü bir halde hazır durumdalar. Sakarya’nın tamamı için hazırlıklarımız söz konusu. Gerekli önlemleri aldık. Anından müdahalelerimiz devam edecek. İnşallah geçtiğimiz dönemki yağışlarda olduğu gibi sorun yaşamayacağız.”
ARALIKSIZ ÇALIŞMA
 “Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde de yaşanan kar yağışında ekiplerimiz koordineli bir çalışma yürüttüler. Karla mücadelede herhangi bir sorun yaşamadık. Hızlı bir şekilde adımlarımızı attık. İlçe belediyelerimizle de ortak çalışmalar yürüttük. 16 ilçede aralıksız bir çalışma sürdürdük. Vatandaşlarımızı herhangi bir sorun yaşamamaları adına daha dikkatli olmaya davet ediyoruz.”

Editör: Haber Merkezi