Şile, Beykoz, Polonezköy ve daha farklı yerlere dağınık konumda bulunan bungalov evler İstanbul halkı tarafından yoğun ilgi görür. Değişik konseptlere sahip olarak tasarlanan bu evlerde günlük gereksinimleri karşılayacak tüm detaylar mevcuttur. Mobilyadan beyaz eşyaya kadar her parçanın bulunduğu evlere olan talep her geçen gün biraz daha artar. Yemyeşil bahçesi olan evler hem lüks hem de ekonomik alternatiflere sahiptir. Bazılarının denizle ormanın birleştiği konumda olması tatilcilerin benzersiz manzaralar görmesini sağlar. Mavi ile yeşilin bir arada bulunduğu bungalovlar gündüz ve akşam ayrı güzelliklere sahne olur. Bunları daha yakından görebilmek için bu ahşap evlerde erkenden yer ayırtmak gerekir. Bu sayede fiyat avantajı da elde edilecektir.

Şile Bungalov Evler

Karadeniz’in bir ucu olan Şile denizi ve yeşiliyle kendine hayran bırakır. Bu bölgede bulunan bungalov evler İstanbul çevresindeki evlere kıyasla biraz daha şanslı kabul edilebilir. Maviliğin getirdiği huzurla hoş vakit geçiren ziyaretçiler bungalov evin sıcaklığını doyasıya yaşayabilirler. Konforlu bir seçenek olan bungalovlar haricinde bölgede kamp olanakları da mevcuttur. Ancak rahatından ödün vermeyenlerin ve ev konforuyla tatil yapmak isteyenlerin seçimi bungalovlardan yana olacaktır. Her tarza ve bütçeye hitap eden farklı ahşap evler vardır. Bunları detaylı şekilde inceleyebilmek için internetten küçük çaplı bir araştırma yapılabilir. Tüm evlere ilişkin özellikler ve fiyat bilgisi internette yer alacaktır.

İstanbul Jakuzili Bungalovlar

Genellikle iki ya da dört kişilik bungalov evler İstanbul civarında daha fazla ilgi görür. Havuz ya da jakuzi olup olmaması seçilen evin özelliklerine göre değişir. Tüm evlerde mutfak, salon ve yatak odası mevcuttur. Her bir odada eşyalar var olup bunların hepsi başlangıçta belirlenen fiyata dahildir. Tatil boyunca ziyaretçilerden ekstra bir ücret talep edilmez. Geniş bir bölgeye birden fazla bungalov yapılmakta olup tatilciler bunlardan istediğini seçmekte özgürdür. Tüm mevsimlerin ayrı güzellikte yaşanması bungalov evlerin her dönem talep görmesine neden olur. Aile ya da kalabalık arkadaş grupları ile gelen sayısı oldukça fazladır. Bu gibi yoğunluklardan etkilenmemek için konaklama tarihlerini önceden belirlemekte fayda vardır.

Editör: Haber Merkezi