Eşraf Platformu Aralık 2019 tarihinde kurulmasından bu yana her ay bir kıymetli ismi ve kurumu ağırlamaya devam ediyor. Platformun başkanı Faruk Kır: “Şehrin ihtiyaçlarına, şehrin sorunlarına katkı sağlamak, çözüm önerileri ortaya koymak ve kurum-kuruluşlarla bu minvalde işbirliği sağlamak amacıyla kurulan platformumuz, Sakarya şehrine katkı sağlamaya devam ediyor. Her ay tematik bir alanda şehrimizin değerli insanlarını ağırlamaya, konuk etmeye devam ediyoruz. Bugün konuğumuz olan Yeşilay Sakarya Başkanı değerli arkadaşım Fatih Kıcır ile sohbet etme imkanı bulduk, ekibiyle tanışma fırsatımız oldu. Sakarya’ya kazandırdıkları hizmetleri dinledik. Şehrimizin bağımlılıklardan uzak yarınlarına katkıları için Yeşilay Sakarya ailesine teşekkür ediyoruz” dedi.

YEDAM HİZMETİ

Yeşilay Sakarya Şubesi Başkanı, yönetimini ve kadın komisyonundan oluşan üyelerini ağırlayan Eşraf Platformu, Yeşilay’ın Sakarya’da önleyici hizmetler ve psikolojik rehabilitasyon alanındaki faaliyetlerini dinledi. Camili mahallesinde hizmetini sürdüren YEDAM(Yeşilay Danışmanlık Merkezi) tütün, alkol, madde ve kumar bağımlılığı alanında şehrimizde ücretsiz psikolojik rehabilitasyon ve sosyal hizmet desteği vermektedir. Halkımızın bağımlılıktan kurtulmak için YEDAM’a başvurabileceğinin altını çizdi.

Program sonunda Kır, Yeşilay’a katılımları için teşekkür ederken Eşraf Platformu olarak Yeşilay’ı şehrimize verdiği hizmetleri her noktada destekleyeceğini belirterek program tamamlandı.

Editör: Haber Merkezi