ERENLER ZİYARETİ
AK Parti Milletvekili Ali İnci, Ramazan gezilerine Erenler ilçesi ile devam etti. Yağbasan Mahallesi’nin geleneksel iftarına katılan İnci daha sonra Erenler İlçesi’ni ziyaret etti. Milletvekili Ali İnci ve beraberindekiler teravih namazını Erenler Merkez Camii’nde birlikte kıldı. Erenler halkı ile gece 02.00’ye kadar sohbet eden Ali İnci, seçimde verdikleri desteklerden dolayı Erenler halkına teşekkür etti.
EN İYİ TEMSİL
Milletvekili İnci,  “Sadece seçim öncesinde değil seçimden sonra da her zaman yanınızda olduğumuzu göstermek istedik. Öncelikle mübarek Ramazan ayınız hayırlı olsun. Mevlam Ramazan ayının bereketinden rahmetinden hakkıyla istifade edenlerden eylesin. Yoğun ve zorlu bir seçim süreci geçirdik. Sizlerin desteği ile milletvekili seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisine gönderildi. Burada en iyi şekilde sizleri temsil etmeye çalışacağım. Verdiğiniz temsil yetkisini en iyi şekilde kullanacağım” dedi.
EKİP RUHU
AK Parti’nin Sakarya’da çıkardığı 5 milletvekilinin hem Erenler hem de Sakarya için daha da hayırlı hizmetler yağacağını ifade eden İnci, “Eminim ki bir ekip ruhu içerisinde Sakarya’mıza çok ciddi kazanımlar sağlayacağız. Milletimizin bize yüklediği sorumluluktan asla kaçmayacağız. Milli iradenin verdiği karara saygımız sonsuzdur ” şeklinde konuştu. Vatandaşlarla çay içip kısa sohbetler gerçekleştirerek istek ve talepleri dinleyen İnci, tebrik ve hayırlı olsun dileklerini de kabul etti.
BÜYÜK DAVA
İnci, sözlerine şöyle devam etti: “Bizim davamız büyük bir davadır. Bizim hareketimiz öyle seçimden seçime kesintiye uğrayacak bir hareket değildir. Allaha hamdolsun ki 9 seçimde olduğu gibi bu seçimde de AK Parti 1.  Parti olmuştur. Sizin bize vermiş olduğunuz desteğin hakkını bizler vereceğiz. Sizi mahcup etmeyeceğiz. Türkiye Büyük Millet Meclisinde sizin duygularınızı ve düşüncellerinizi ne pahasına olursa olsun temsil etmeye ve savunmaya devam edeceğiz. Durmak yok yola devam diyoruz” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi