Mimar, şehir plancıları ve mühendislerle istişare toplantısı gerçekleştiren Başkan Işıksu, “Adapazarı’mızın meselelerini alanında uzman isimlerle mercek altına almaya devam edecek ve işbirliği ortamını daha da geliştirerek, birlikte yönetim ilkesiyle milletimize hizmet edeceğiz.” dedi. 

MÜHENDİSLERLE BULUŞTU
Seçim öncesinde gerçekleştirdiği istişare toplantılarını Adapazarı Belediye Başkanı olarak sürdüren Başkan Mutlu Işıksu, Başkan Yardımcısı Yusuf Özden ve Adapazarı Belediyesi Meclis Üyesi Adem Çalışkan ile birlikte Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 18. Meslek Komitesi üyeleri olan inşaat, makine, elektrik, jeoloji, harita ve çevre mühendisleri, mimar ve şehir plancıları ile bir araya geldi.

ADAPAZARI MERCEK ALTINDA
Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Mutlu Işıksu, dayanışma ve istişarenin yönetim anlayışlarının temelini teşkil ettiğini vurguladı. Katılımcı yönetiminin öneminden bahseden Başkan Işıksu, “Şehir planlarının uzun vadeli ve hakkaniyete uygun gerçekleştirilmesi adına gerekli çalışmaları yaparken katılımcı yönetimle ilerleyeceğiz. Adapazarı’mızı hedeflerine taşıyacaksak çok hassas olmalı, şehrin değerine uygun çalışmalar gerçekleştirebilmeliyiz. Bu anlamda dayanışma ve istişareyi, birlikte yönetimi çok ama çok önemsiyorum.  Şeffaf bir şekilde şehrimizin menfaatine uygun olan konularda konuşmalı ve tartışmalıyız. Her fırsatta bu tür toplantıları gerçekleştirmeyi arzu ediyorum. Adapazarı’mızın meselelerini alanında uzman isimlerle mercek altına almaya devam edecek ve işbirliği ortamını daha da geliştirerek, birlikte yönetim ilkesiyle milletimize hizmet edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi