"Gönüller yapmaya geldik" sloganı ile ülkemizin dört bir yanına insani yardım ulaştıran Beşir Derneği, bu hizmetlerin yanında Kızılay ile birlikte düzenlediği kan bağışı organizasyonuyla örnek hareket sergiledi. Ülkemizin kan rezervlerinde yaşanan stok azalmasının önüne geçmek amacıyla "Bir Damla Bir Umut" sloganıyla düzenlenen kan bağışına dernek üyeleri, gönüllüler ve vatandaşlar ilgi gösterdi. 
Sakaryaspor yeni Stadyumu yanındaki SEMERKAND Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kan bağışı kampanyasında 91 ünite kan toplandı. Bağışa katılarak umut olan herkese teşekkür eden Beşir Derneği Sakarya Temsilcisi Nevzat Yetişircan, “Kovid-19 salgını nedeni ile devletimizin almış olduğu sosyal mesafe ve hijyen tedbirlerine uyarak güzel bir organizasyon gerçekleştirdik.  Bir damla kan vererek bir umut olan Sakarya SEMERKAND Vakfı Başkanı sayın Erdinç Bora’ya, TÜMSİAD Temsilcisi sayın Ceyhun Tural’a, Sakarya Hayrat Heyeti Başkanı sayın Zekeriya Derman’a, gönüllülerimize ve değerli halkımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederim” dedi. 
Yetişircan, “Beşir Derneği olarak kan bağışı kampanyalarımız; Sakarya'nın diğer ilçelerinde de Kızılay işbirliğinde devam edecek. Hayırsever vatandaşlarımızı ve gönüllülerimizi ilçelerde kurulacak kan bağışı noktalarımıza bekliyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi