Yüzük denildiği zaman akan sular durur! Hem erkekler hem de kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilen bir aksesuar olan yüzük; kıyafetlerle harika bir kombin haline gelir. Beştaş yüzük; kadınların ilk tercihi olmayı başarır. Yeni evli bir erkek; özel bir günde sevdiği kadına beştaş yüzük hediye edebilir. Bunun yanı sıra, doğum günü, Sevgililer Günü, Anneler Günü ve daha birçok özel gün için de en iyi hediye seçeneklerinden birisi oluşuyla dikkat çeker.

Beştaş yüzük satın almak isteyenlerin sayısı her geçen artıyor. İnsanların aklında bilhassa beştaş fiyatları nedir sorusu bulunuyor.

Beştaş Yüzük Fiyatlarını Etkileyen Faktörler Nelerdir?

Beştaş fiyatları hakkında net yorumlar yapmak mümkün değildir. Çünkü, fiyatlar; tahmin edebileceğiniz üzere değişkendir. Ancak, biraz araştırma yapıldığı takdirde hem zevke hem de ihtiyaca hitap eden bir beştaş yüzük modeli bulunabilir.

Beştaş fiyatları; tahmin edilebileceği üzere modele göre farklılık gösterir. Bilhassa yüzük tasarımında kullanılan taşların karat değerleri fiyatları doğrudan etkiler. Birbirinden şık ve zarif beştaş yüzük modelleri arasından seçim yapılırken bilhassa karatlarına bakılmalıdır. Bunun yanı sıra, modellerin özellikleri de fiyatları etkileyen hususlardan birisidir. Her bir modelin rengi farklı olabilir. Ayrıca, kesim de son derece önemli bir detaydır. Yuvarlak, oval ve damla kesim olmak üzere farklı kesim seçeneklerine rastlanır. Yüzüğün kesimi de fiyatlar üzerinde etkilidir. Son olarak, berraklık kriterine de önem verilmelidir. Her bir yüzüğün üzerinde birtakım lekelere rastlanır. En az lekeyi barındıran yüzüğün en değerli ve fiyatı en yüksek model olduğunu söylemek gerekir.

Beştaş fiyatları; zannedildiği gibi yüksek değildir. Bazı modeller zengin kesime hitap eder. Ancak, herkes; kendi bütçesine uygun bir modeli de rahatlıkla bulabilir.

Beştaş Yüzük Evlilik Teklifi İçin Uygun Mu?

Beştaş fiyatları kadar merak edilen bir diğer detay ise tahmin edilebileceği üzere beştaş yüzüğün kullanım alanları! Bilhassa bu yüzüğün evlilik teklifi sırasında karşı tarafa sunulabilecek bir yüzük olup olmadığı merak konusu! Takdir edersiniz ki, sevdiği kadına evlenme teklif etmeyi düşünen bir adam; tektaş yüzük modelleri arasından seçim yapmaya çalışır. Tektaş yüzük; çiftin ilişkisinin ciddi ve değerli olduğunu gösterir. Bu yüzden, evlilik teklifinde bilhassa tektaş yüzük tercih edilir. Ancak, isteyenler; beştaş yüzük ile de sevdikleri kadına evlilik teklif edebilirler.

Beştaş yüzük; son derece geniş bir kullanım alanına sahiptir. Evliliklerinin ya da gönül ilişkilerinin beşinci yılını ya da ayını dolduran çiftler; birbirlerine beştaş yüzük hediye edebilirler. Beştaş yüzüğü oluşturan beş taşın her birisinin ayrı bir anlamı vardır. Aşk, mutluluk, huzur, bağlılık ve sevgiyi temsil eden taşların varlığı sayesinde ayrı bir anlam kazanan beştaş yüzük; istenildiği takdirde hem evlilik teklifi sırasında hem de özel günlerde kadınlara güzel bir hediye olarak sunulabilir.

Editör: Haber Merkezi