Toplu iş sözleşmesi dolayısıyla teşekkür ziyaretinin gerçekleştirildiği buluşmada Genel Müdür Osman Çelik, yapılan sözleşmeden duyulan memnuniyeti dile getirerek Başkan Yüce’ye el dokuması seccade hediye etti. Buluşma sonrası Sabiha Gökçen ulaşımlarını sağlayan HAVASAK ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

ÇALIŞANLARIMIZIN YANINDAYIZ
Başkan Ekrem Yüce, “Göreve geldiğimiz günden itibaren vatandaşımızın süt, bal, et ve yumurta gibi temel besinlere doğal ve sağlıklı bir şekilde ulaşması için BELPAŞ marifetiyle birçok proje hayata geçirdik. Hamdolsun hayata geçirdiğimiz Süt54, Bal54, Et54, Yumurta54 ve Yöresel Ürünler Satış Merkezlerimiz vatandaşlarımıza ulaşmayı başardı ve memnuniyetini kazandı. Bu başarının altında siz değerli çalışanlarımızın büyük emeği var. Hizmet sektöründe en önemli başarının vatandaş memnuniyeti olduğunu bilerek gösterdiğiniz emeklerden ötürü her birinize teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlerde emeğinizin karşılığını gücümüz nispetinde vermeye çalıştık. Toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde sendika ile beraber yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Sonucunda bir noktada uzlaşmaya vardık. Çalışanlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

HAVASAK’LARLA 2 BİN SEFER
Teşekkür ziyareti sonrası HAVASAK Koordinasyon Müdürü Abdurrahman Yıldız, havaalanı ulaşımlarını sağlayan çalışmaya ilişkin Başkan Yüce’ye sunum yaptı. 18 Eylül 2020 tarihinden itibaren Sabiha Gökçen Havalimanı’na gidiş ve dönüş olmak üzere yolcu taşımacılığı yapan HAVASAK’larla 2020 yılında toplam 2 bin sefer düzenlendi. Kısa sürede vatandaşların büyük ilgi gösterdiği taşımacılık hizmeti vatandaşların Sabiha Gökçen Havalimanı ulaşımında yaşadığı sorunlara da çözüm oldu. Ayrıca pandemi dolayısıyla her gün dezenfekte edilen HAVASAK’lar, D1 yolcu taşıma sertifikasına da sahip.

Editör: Haber Merkezi